«Байдужість Капарроса окупилася»: вірменський журналіст розкритикував головного тренера збірної своєї країни

Переглядів 441
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «Байдужість Капарроса окупилася»: вірменський журналіст розкритикував головного тренера збірної своєї країни
Хоакін Капаррос. Фото: Google
Журналіст жорстко висловився в адресу головного тренера національної команди Вірменії Хоакіна Капарроса після нищівної поразки у Лізі націй від збірної України.

Вчора у рамках п’ятого туру Ліги націй національна команда України розгромила на виїзді збірну Вірменії з рахунком 5:0.  Винуватцем поразки місцеві ЗМІ вбачають головного тренера команди Капарроса. Тому ніхто з журналістів не з’явився на післяматчеву прес-конференцію.

Журналіст вірменського порталу Football365 вважає, що саме іспанський спеціаліст має відповісти за найбільшу домашню поразку за рік.

«Активність вірменської команди дуже швидко згасла. Капарос не розумів, як переламати гру. Ми були беззубі, не було жодних зобов'язань перед гравцями, ніякої волі, можливо, жодного бажання. 

Це була жахлива гра, і хто має відповідати за цю ганьбу?».

Також оглядач сказав, що вірменські футболісти продемонстрували надзвичайно низький рівень гри.

«Наша команда грала в настільки поганий футбол, що навіть уболівальники, що зібралися на трибунах, не знімали масок, тому голос Петракова розносився по всіх околицях стадіону. 

Байдужість Капарроса перед цим матчем окупилася. Він абсолютно нічого не знає про футболістів своєї команди», — сказав журналіст.  

Після п'яти турів Вірменія та Ірландія боротимуться між собою за право залишитись у Лізі В. Їх матч пройде 27 вересня. Збірна України зіграє 27 вересня проти Шотландії за шанс піднятися до Ліги А.

Раніше ми повідомляли, що з’явився ще один претендент на трансфер вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

X