«Бальде та Роберто не пощастило»: український коментатор виправдав Барселону в історії з відео для вболівальників з росії

Переглядів 1026
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Бальде та Роберто не пощастило»: український коментатор виправдав Барселону в історії з відео для вболівальників з росії
Гравці Барселони. Фото: ФК Барселона
Відомий український коментатор Віталій Волочай прокоментував відео, в якому футболісти каталонської Барселони звернулися до вболівальників із держави-агресора.

Гравці Барселони Алехандро Бальде та Серхі Роберто знялися у відеоролику, в якому звернулися до російських уболівальників з нагоди перемоги каталонців у чемпіонаті Іспанії.

Український коментатор Віталій Кравченко під час вчорашнього матчу між Барселоною та Реал Сосьєдадом у прямому ефірі звернувся до каталонського клубу, засудивши звернення до глядачів із держави-агресора.

Його колега Віталій Волочай пояснив у своєму телеграм-каналі, як з'явилося це відео.

«Кожна ліга, коли продає права на трансляції, намагається заробити якнайбільше грошей. Часто різні ліги роблять контент для якихось країн, тому ви могли бачити ролики з гравцями різних ліг.

Таке ж зобов'язання ліги зазвичай накладають на гравців команди чемпіона, які мають на камеру подякувати сотням країн, де їх транслюють, кожному гравцю випадає по п'ять-шість країн. Бальде та Роберто не пощастило. Їм випала терористична країна», – написав Волочай.

Волочай зазначив, що футболісти Барселони могли відмовитися від зйомки в ролику для росіян.

«Я в жодному разі не виправдовую гравців. Але ж вони граються з Левандовськи. І інтернет певно читають, і мали повне право відмовитися.

Чи не гравці це записали, бо їм захотілося. Не Барса це записала, бо їм хотілося, і виклала це у свої соцмережі. Це ідея, концепція та реалізація Ла Ліги, яка отримує величезну купу бабла від напівдержавної платформи з росії», – додав Волочай.

Барселона достроково стала чемпіоном Іспанії минулого тижня. Це 27-й чемпіонський титул історії каталонського клубу.