«Барселона намагається всидіти на двох стільцях»: коментатор MEGOGO обурений відеопривітанням для прихильників з рф

Переглядів 3051
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Барселона намагається всидіти на двох стільцях»: коментатор MEGOGO обурений відеопривітанням для прихильників з рф
Серхі Роберто. Фото: Google
Футболісти Барселони Алехандро Бальде і Серхі Роберто з нагоди перемоги каталонців у чемпіонаті Іспанії записали відеозвернення для вболівальників із країни-агресора.

Захисники Барселони знялися в короткому відео для стримінгової платформи Okko, яка володіє правами на трансляцію чемпіонату Іспанії на території РФ. Загравання Барселони з російською аудиторією припало не до душі не лише українському ком'юніті шанувальників Барси.

Коментатор MEGOGO Віталій Кравченко, який вчора працював на матчі Барселони проти Реала Сосьєдад (1:2), у прямому ефірі зачитав звернення до новоспеченого чемпіона Іспанії, щоб озвучити позицію української аудиторії, якій небайдужа доля каталонського клубу.

«Поки росія бомбить ракетами мирні українські міста, вбиває мирне населення, наші герої гинуть, а звичайні росіяни за цим мовчки спостерігають або взагалі підтримують цю війну – Барселона записує відео, на якому звертається до російських уболівальників і передає їм послання. 

Ми бачимо підтримку всієї Іспанії – зброєю, словами, гуманітарною допомогою і безмежно вдячні за неї. Лапорта звертався до українців зі словами підтримки. Але звернення Бальде і Роберто до російських фанатів – спроба всидіти на двох стільцях. І ми це засуджуємо», – сказав Кравченко в ефірі.

Нагадаємо, Барселона минулого тижня достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього «блаугранас» вигравали Ла Лігу в сезоні 2018/19.