Барселона включилася у боротьбу за вінгера Шахтаря: на гравця також претендує топ-клуб АПЛ

Переглядів 2499
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Барселона включилася у боротьбу за вінгера Шахтаря: на гравця також претендує топ-клуб АПЛ
Манор Соломон. Фото: ФК Фулхем
Півзахисник донецького Шахтаря Манор Соломон, який зараз перебуває в оренді в англійському Фулхемі, потрапив у сферу інтересів європейського гранду.

Ізраїльський вінгер Шахтаря Манор Соломон добре проявляє себе в оренді у Фулхемі. Англійський клуб планує підписати із гравцем повноцінний контракт, проте 23-річний хавбек зацікавив Барселону.

Найближчим літом Барселоні буде складно здійснювати трансфери через фінансовий фейр-плей, тому каталонський клуб хоче зосередитися на гравцях, які можуть приєднатися як вільні агенти або у яких залишився рік за контрактом.

Як повідомляє Fichajes, Барселона стежить за ситуацією із Соломоном, контракт якого із Шахтарем закінчується 31 грудня 2023 року. Також інтерес до ізраїльтянина виявляє лондонський Арсенал.

За даними джерела, лідер АПЛ є фаворитом у боротьбі за Соломона, але Барселона, яка відчуває брак грошей, намагатиметься правильно використовувати свої козирі.

Раніше була інформація, що вінгер Шахтаря також знаходиться на радарах Тоттенхема.

Нагадаємо, що Соломон перейшов до Шахтаря з Маккабі Петах-Тіква у січні 2019 року за шість мільйонів євро. Загалом у складі «гірників» він провів 106 матчів, у яких забив 22 голи та віддав дев'ять результативних передач.

На старті кампанії Соломон приєднався до Фулхема на правах оренди. Він скористався правилом ФІФА, яке дозволяє зупиняти легіонерам контракти з українськими клубами через війну.

Цього сезону Соломон провів у складі Фулхема 11 матчів у всіх турнірах і забив чотири м'ячі.

X