«Батько може зробити зауваження»: син тренера Динамо оцінив момент з незабитим голом у матчі з Минаєм

Переглядів 4607
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Батько може зробити зауваження»: син тренера Динамо оцінив момент з незабитим голом у матчі з Минаєм
Олексій Гусєв. Фото: Динамо
Захисник юнацької команди Динамо U-19 Олексій Гусєв прокоментував нереалізований шанс у матчі з Минаєм та висловився щодо візита свого батька на гру.

У першому турі нового сезону чемпіонату України до 19 років Динамо обіграло Минай із рахунком 3:0. Захисник киян Олексій Гусєв висловився щодо моменту наприкінці гри, коли він вдарив у поперечку та поділився думками про візит на матч свого батька Олега Гусєва, який зараз входить у тренерський штаб Мірчі Луческу у головній команді Динамо.

«Думав, що м’яч «знімає» захисник, який був переді мною, але так вийшло, що він перелетів через нього. Як вийшло, так і пробив. На жаль, не забив.

Мені дуже важлива підтримка як з боку матері, так і з боку батька. Чи підказує батько? В основному, це робить тренер, але батько може зробити зауваження, якщо бачить якісь недоліки в моїй грі», – сказав Гусєв-молодший для пресслужби киян.

  • Контракт Олексія з Динамо розрахований до 2025 року за даними портала Transfermarkt.
  • Його батько виступав у складі киян з 2003-го по 2018 роки. За цей час він встиг зіграти 443 матчів, в якиз забив 96 голів та віддав 48 результативних передач.
  • Наразі Гусєв-старший займає у Динамо посаду тренера по розвитку.