«База футбольного клубу може постраждати»: Комаренко розповів про наслідки окупації Херсона окупантами

Переглядів 1566
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«База футбольного клубу може постраждати»: Комаренко розповів про наслідки окупації Херсона окупантами
Микола Комаренко. Фото з особистого архіву
Адміністратор Кристала Микола Комаренко вважає, що базі місцевого футбольного клубу може бути заподіяна шкода. Також він відмітив, в якому стані зараз стадіон Кристалу.

У понеділок, 21 листопада депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань заявив про те, що замінована рашистами будівля СБУ в центрі Херсона може бути підірвана, бо її неможливо повністю розмінувати.

Ця будівля знаходиться за кілька десятків метрів від бази херсонського Кристала та однойменного міського стадіону і адміністратор клубу прокоментував можливі наслідки підриву.

«Я скептично ставлюся до будь-якої інформації від Сергія Хланя. Але якщо це правда, то відповім так: важко судити про це, не маючи спеціальних навичок вибухотехніки. Чаша стадіону навряд чи постраждає, оскільки вона знаходиться на певній відстані від будівлі СБУ». 

Також він неоднозначно висловився щодо того, які наслідки будуть для тренувальної бази Кристалу.

«А ось база футбольного клубу — цілком може. Від будівлі СБУ до бази Кристала лише тридцять метрів. Єдине питання — як цей плановий підрив буде здійснено", - зазначив Комаренко.

Нагадаємо, що продовж 256 днів Херсон утримували російські війська, але наші воїни 11 листопада, нарешті здійснили мрію українців, вигнавши непроханих гостей з обласного центру.

 

X