Бейл врятував збірну Уельсу: «дракони» вирвали нічию у нервовому матчі з США

Переглядів 622
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Бейл врятував збірну Уельсу: «дракони» вирвали нічию у нервовому матчі з США
Гарет Бейл. Фото: ФІФА
У матчі першого туру групи В Чемпіонату світу-2022 в Катарі зустрічалися США та Уельс. Поєдинок прямих конкурентів за вихід у плей-офф стадію ЧС закінчився гольовою нічиєю 1:1.

Після розгромної перемоги Англії над Іраном, США та Уельс закривали перший тур групи В. Перемога англійців підкреслила наміри фаворита групи на перше місце в квартеті, тому цей матч був дуже принциповим в сенсі боротьби за другу позицію.

Молода американська збірна протистояла досвідченим  «драконам» із головною зіркою у складі Бейлом. По ходу першого тайму США володіли ініціативою та контролювали перебіг гри. Завдяки цьому команда з Північної Америки повела у рахунку.

На 36-й хвилині гри Пулішич продемонстрував чудове бачення поля та віддав передачу, адресатом якої став Веа, котрий з меж штрафного майданчика холоднокровно відправив м'яч у сітку воріт. Рахунок у матчі - 1:0.

Варто зазначити, що це син легендарного африканського футболіста, який є володарем "Золотого м'яча".

Перший тайм так і закінчився. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги США.

Друга половина гри була дуже рівною і команди грали до першої помилки. Першою помилилася молода американська команда.

На 82-й хвилині гравець Уельс реалізував пенальті. Бейл спрямував м'яч у праву дев'ятку повз руку, яку виставив Метт Тернер.

Фінальний свисток зафіксував гольову нічию з рахунком 1:1.

Переглянути голи цього матчу можна в телеграм каналі Fanday.net.

Таким чином команди набрали по одному очку та посідають друге і третє місце відповідно. Наступний матч Уельс зіграє проти Ірану, а США проти  команди «трьох левів».