Вирвали перемогу завдяки двом голам на останніх хвилинах: Нідерланди нервово перемогли Сенегал

Переглядів 1385
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Вирвали перемогу завдяки двом голам на останніх хвилинах: Нідерланди нервово перемогли Сенегал
Коді Гакпо (Нідерланди). Фото: ФІФА
У матчі першого туру групи А Чемпіонату світу-2022 в Катарі зустрічалися Сенегал та Нідерланди. У цікавому та бойовому матчі підопічні Ван Гала вирвали перемогу на останніх хвилинах. Африканці поступилися з рахунком 0:2.

Перший матч цього дня був уже зіграний, збірна Англії без проблем переграла збірну Ірану. Англійці розгромили своїх опонентів з рахунком 6:2. Завершувати перший тур у групі А випала нагода Нідерландам та Сенегалу.

За перший тайм команди не змогли вразити ворота один одного. Хоч здавалося, що матч повинен стати продовженням гри Англії та Ірану, адже ті й ті люблять багато забивати.

За першу половину гри команди створили лише два моменти.

На 25-й хвилині гравець Сенегалу Сарр завдає удару з межі карного майданчика, але особливої загрози для воротаря він не ніс, адже постріл був заблокований захисником. М'яч вийшов за межі поля і команда Сенегал здобула право на кутовий

А на 40-й хвилині гравець Нідерландів Бергейс завдав потужного удару з-за меж карного майданчика, але м'яч пролетів трохи вище перекладини. М'яч вийшов за межі поля.

У другому таймі більше ударів завдавала африканська збірна. Цікаво, що Нідерланди не завдавали жодного удару в площину воріт опонентів до 85-ої хвилини.

Адже де Йонг виконав вдалу навісну передачу в штрафний майданчик. Гакпо вистрибнув високо, головою спрямувавши м’яч у лівий кут воріт повз голкіпера. Він змінив рахунок на 1:0. 

На 99-й хвилині Классен зіграв на добиванні в штрафному майданчику, відправивши м'яч під ліву стійку. Рахунок став 0:2.

Нідерланди вирвали перемогу на останніх хвилинах матчу. Фінальний свисток зафіксував перемогу підопічних Ван Гала з рахунком 2:0.

Голи цього матчу можна переглянути в телеграм каналі Fanday.net.

Таким чином Нідерланди та Еквадор посідають перше та друге місце відповідно, залишивши позаду Сенегал та Катар. Наступний матч «помаранчеві» зіграють проти латиноамериканців, а Катар зустрінеться з Сенегалом.

X