«Бекхем погоджував трансфер Кривцова»: український чемпіон МЛС відреагував на приїзд екс-зірки Шахтаря

Переглядів 1450
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Бекхем погоджував трансфер Кривцова»: український чемпіон МЛС відреагував на приїзд екс-зірки Шахтаря
Сергій Кривцов. Фото: Інтер Маямі
Найтитулованіший українець в історії МЛС Дмитро Коваленко прокоментував трансфер екс-захисника Шахтаря Сергія Кривцова в Інтер Маямі.

Коваленко зрадів появі діючого гравця збірної України в МЛС та буде більш пильно стежити за командою свого екс-одноклубника Девіда Бекхема.

Колишній футболіст в інтерв'ю FanDay оцінив перспективи Кривцова у найсильнішій лізі Північної Америки.

«Перехід Кривцова відкриє ще більше можливостей для українських футболістів. Щороку, стає більше сильних команд. Маямі нещодавно посилилися ще парою сильних футболістів. Тепер буду ще більше стежити за цією командою.

Бекхем відсотків на 80 ухвалює рішення в Інтері Маямі. Звичайно, у клубі є президент, генеральний менеджер. Але остаточне рішення щодо трансферу залишається за Бекхемом», – зазначив Коваленко.

Дмитро Коваленко виступав за різні клуби в американській лізі з 1999-го по 2010 рік і є найтитулованішим українським легіонером в історії MLS. Дмитро ставав володарем Кубка США з Чикаго Файр, а також Кубка MLS у складі Ді Сі Юнайтед.

Нагадаємо, що Кривцов захищав кольори Шахтаря з 2010 до 2023 року. За 13 років у команді Сергій провів 224 поєдинки у всіх турнірах, вигравши 17 трофеїв.