Бесєдін по-особливому відсвяткував перший гол за 707 днів

Переглядів 2755
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Бесєдін по-особливому відсвяткував перший гол за 707 днів
Артем Бєсєдін. Фото: Google
Артем Бєсєдін розділив радість свого першого голу за Омонію у ворота Пафосу (2:0) зі співвітчизником Романом Безусом. Після забитого м'яча форвард побіг до свого партнера по команді.

Форвард Динамо Артем Бєсєдін забив свій перший гол у складі кіпрської Омонії, за яку він виступає на правах оренди, починаючи з січня.

Українець вийшов на поле в основному складі в домашній грі з Пафосом у рамках 29-го туру першості Кіпру і відкрив рахунок у матчі сильним дальнім ударом на 56-й хвилині. До цього взяття воріт бомбардир не міг відзначитися 707 днів.

Радість свого першого голу на Кіпрі Бєсєдін вирішив розділити з іншим українцем, який грає в Омонії, Романом Безусом, який на той момент перебував у запасі. Обидва гравці обінялися біля бокової лінії.

Через чотири хвилини після голу Бєсєдіна, на заміну вийшов і Безус. Хавбек дограв до кінця поєдинку і допоміг команді довести гру до перемоги. Бєсєдіна зняли з гри на 72-й хвилині при рахунку 1:0.

На рахунку Бєсєдіна в дев'яти матчах за Омонію один гол і одна результативна передача. Його оренда в клубі розрахована до кінця поточного сезону.