Без шансів для Луніна: Реал зустрінеться з Барселоною у півфіналі Кубка Іспанії

Переглядів 416
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Без шансів для Луніна: Реал зустрінеться з Барселоною у півфіналі Кубка Іспанії
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Мадридський Реал, за який виступає український голкіпер Андрій Лунін, дізнався про суперника в 1/2 фіналу Кубка Іспанії. Столична команда зустрінеться з каталонською Барселоною.

Відбулося жеребкування півфіналу Кубка Іспанії. Мадридський Реал та Барселона зустрінуться між собою на цій стадії турніру. Перший поєдинок пройде на «Сантьяго Бернабеу» 1 або 2 березня, а матч-відповідь – на «Камп Ноу» на початку квітня.

В іншому півфіналі зустрінуться Осасуна та Атлетік із Більбао. Фінальний матч пройде 6 травня у Севільї.

Додамо, що Лунін навряд чи може розраховувати на участь у поєдинках проти Барселони. Раніше головний тренер Реала Карло Анчелотті вирішив, що ближче до фіналу Кубка Іспанії місце у воротах займатиме Тібо Куртуа.

23-річний Лунін провів за Реал цього сезону сім матчів і пропустив чотири м'ячі. Контракт українського голкіпера з іспанським клубом діє до червня 2024 року.

Нинішнього сезону Барселона та Реал зустрічалися між собою двічі. У рамках чемпіонату Іспанії перемогу здобули «вершкові» (3:1), а ось команда Хаві обіграла свого суперника з таким самим рахунком у фіналі Суперкубку країни.

Барселона вигравала Кубок Іспанії 31 раз, а Реал має 19 перемог.