«Білорусь уже 30 років не під своїм прапором виступає»: Лукашенко висміяли за його реакцію на рекомендації МОК

Переглядів 635
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Білорусь уже 30 років не під своїм прапором виступає»: Лукашенко висміяли за його реакцію на рекомендації МОК
Олександр Лукашенко. Фото: Google
Олександр Лукашенко, який є президентом рб, не проти, щоб спортсмени його країни виступали на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі без прапора і гімну.

Міжнародний олімпійський комітет рекомендував федераціям допускати до змагань спортсменів з РФ і Білорусі, але в нейтральному статусі - без гімну країни і прапора.

Олександр Лукашенко заявив, що він не бачить у цьому проблему, оскільки вдома спортсмен все одно зможе відзначити перемогу з прапором своєї країни.

«Не хочете, щоб ми виступали під прапором своїм - потерпимо. Хоча це гидота найостанніша: чому ви під прапором, а ми ні? Ми це витримаємо, це треба пережити. Не партеся.

Він (спортсмен) приїде додому і в аеропорту розгорне цей прапор..., скаже, що його позбавили виступати під цим прапором, але він патріот», - цитує Лукашенка Р-Спорт.

Білоруські вболівальники позицію президента не розділили і натякнули на те, що спортсмени цієї країни і так виступають не під своїм прапором (за час президентства Лукашенка прапор Білорусі змінився з біло-червоного на червоно-зелений).

«А можна білорусам виступати під тим прапором, під яким ви, Олександре Григоровичу, вступали перший раз на посаду президента Республіки Білорусь? Питання з під-ом», - Злісний Кінь.

«Начудив лукашенко, а терпіти повинен народ Білорусі», - Los Galácticos.

«Та ви то витримаєте, це зрозуміло. А спортсменам як бути? », - Arty K.

«Білорусь уже 30 років не під своїм прапором виступає», - FortMinor.

Нагадаємо, що УЄФА 4 квітня вирішуватиме долю збірної Білорусі з футболу та може виключити її з відбіркового турніру Євро-2024