«Більше ресурсів, більше футболістів»: Артета звернувся до власника Арсеналу, бажаючи купити Мудрика

Переглядів 1283
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Більше ресурсів, більше футболістів»: Артета звернувся до власника Арсеналу, бажаючи купити Мудрика
Мікель Артета. Фото: Google
Іспанський спеціаліст Мікель Артета хоче підсилити склад Арсеналу для того, щоб у другій частини поточного сезону продвожити демонструвати гарні результати.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета в середу ввечорі надіслав дуже чітке повідомлення власнику лондонського клубу Стену Кронке. Іспанський спеціаліст заявив, що йому знадобиться «більше ресурсів» і «більше футболістів», щоб впоратися з вимогами другої половини сезону. Про це повідомляє видання Football.London. Відомо, що одним із головних кандидатів на перехід до Арсеналу є українець Михайло Мудрик.

За даними британських ЗМІ, вже ведуться переговори про підписання талановитого вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика, який перебуває в центрі уваги кількох європейських клубів. Також зазначається, що Шахтар вже визначив заміну 21-річному футболісту.

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.