«Шахтар має його продати за мільйонів 50»: відомий український блогер оцінив вартість Мудрика

Переглядів 4225
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Шахтар має його продати за мільйонів 50»: відомий український блогер оцінив вартість Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
На Михайла Мудрика претендують серйозні європейські клуби. Головним кандидатом на те, щоб придбати українця, є лондонський Арсенал. Роман Бебех назвав суму, яку треба заплатити за трансфер українського футболіста.

Відомий український журналіст Роман Бебех сказав, скільки, на його думку, коштує трансфер лідера донецького Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика.

«Це все залежить від контексту, хто купує. Як на мене, його ціна приблизно 40-50 мільйонів з опцією подальшого відсотку. Тобто Шахтар має його продати за мільйонів 50 і сказати, що з наступного трансферу він матиме 25 відсотків», – сказав Роман Бебех в інтерв’ю «Футбол 24».   

Також відомий журналіст зазначив, що донецький клуб захоче зберегти у своїх лавах Мудрика, тому що має бажання знову стати чемпіоном України та грати в Лізі чемпіонів.

«Мені здається, це абсолютно адекватно. Я розумію Шахтар. Шахтар хоче виграти чемпіонат і знову взяти перше місце, щоб знову грати в Лізі чемпіонів. Для Шахтаря це важливо. І Мудрик їм буде потрібен», - додав Бебех.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X