«Битися потрібно в іншому місці, а не на футбольному полі»: Степаненко висловився про бійку в матчі Шахтаря і Дніпра-1

Переглядів 4933
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Битися потрібно в іншому місці, а не на футбольному полі»: Степаненко висловився про бійку в матчі Шахтаря і Дніпра-1
Тарас Степаненко. Фото: Шахтар
Півзахисник Шахтаря і збірної України Тарас Степаненко звинуватив гравців Дніпра-1 у масовій бійці під час поєдинку 29-го туру української Прем'єр-ліги.

Шахтар упевнено розібрався з Дніпром-1 (3:0) і достроково став чемпіоном України сезону 2022/23. Наприкінці цього матчу сталася масова бійка, у якій узяли участь футболісти та технічний персонал обох команд.

Тарас Степаненко впевнений, що подібним подіям не місце на футбольному полі, особливо коли в країні йде війна.

«Що стосується бійки наприкінці гри, то я там більше розбороняв. Одного разу я подібне вже пережив (ідеться про матч Шахтаря і Динамо у 2016 році).

Хоч це й емоції, але подібне не прикрашає футбол. Ми повинні тримати свої емоції при собі. Тим паче що у нас у країні зараз відбуваються дуже важкі події, тому бійки не прикрашають ні одну, ні іншу команду».

Півзахисник Шахтаря, не називаючи імен, звинуватив у тому, що відбувається на полі, гравців команди суперників, які бурхливо відреагували на фол Назарини.

«Збірники більше розбороняли, там хлопці з Латинської Америки вибігли. Є хлопці, які сидять на заміні й нічого не роблять, а як побитися - вибігли першими.

Ти вийди і на полі покажи, коли граєш у Єврокубках покажи, принеси команді користь, принеси Україні якісь очки. А битися не потрібно. Битися потрібно в іншому місці, а не на футбольному полі», - сказав Степаненко в ефірі ПРОФУТБОЛ Digital.