Благодійний матч команд Шевченка та Зінченка: де та коли дивитися гру в Україні безкоштовно

Переглядів 7248
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Благодійний матч команд Шевченка та Зінченка: де та коли дивитися гру в Україні безкоштовно
Олександр Зінченко та Андрій Шевченко. Колаж «Український футбол»
Стало відомо, яка медіаплатформа покаже благодійний матч, який організовують гравець Арсеналу Олександр Зінченко та легендарний український футболіст Андрій Шевченко.

5 серпня відбудеться знаковий благодійний матч Game4Ukraine за участі команд Андрія Шевченка та Олександра Зінченка, організований фандрейзинговою платформою UNITED24 спільно з лондонським ФК Челсі та компанією Legends. Початок матчу о 20:00 за київським часом.

Переглянути подію в Україні можна безкоштовно на медіасервісі MEGOGO. Сам матч відбудеться на стадіоні Стемфорд Бридж у Лондоні, а всі охочі зможуть переглянути його безкоштовно на медіасервісі MEGOGO у розділі «Спорт» та в окремому поп-ап каналі Game4Ukraine, який зʼявиться в день події, а також – на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший».

Також у прямому ефірі поєдинок Game4Ukraine безкоштовно транслюватиме Setanta Sports.

Зазначимо, що вже відомі склади команд на цю благодійну подію. На матчі будуть футболісти, ексгравці, різні актори та селебріті.

  • Команда Шевченка: Михайло Мудрик, Джанфранко Дзола, Рікарду Карвалью, Лука Тоні, Діда, Массімо Оддо, Карло Кудічіні, Вільям Галлас, Клод Макелеле, Самюель Ето'О, Майкл Ессьєн, Фабіо Каннаваро, Кларенс Зеєдорф.
  • Тренер: Емма Хейз.
  • Команда Зінченка: Єнс Леманн, Джолеот Лескотт, Патрік Бергер, Стюарт Пірс, Пер Мертезакер, Йон-Арне Ріїсе, Роббі Кін, Антоніо Валенсія, Патрік Вієйра, Вес Морган, Джек Вілшер, Бакарі Санья, Едгар Давідс, Шота Арвеладзе.
  • Тренер: Арсен Венгер.

Для тих, хто не зможе долучитися до матчу наживо, але хоче підтримати благодійний збір від UNITED24, передбачена опція пожертви 240 гривень — таким чином можна взяти участь у розіграші футболок, в яких гравці вийдуть на поле, а потім залишать на них свої автографи.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.