Бодібілдер «наїхав» на Мудрика: відомо, що зробив вінгер Челсі

Переглядів 1543
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Бодібілдер «наїхав» на Мудрика: відомо, що зробив вінгер Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Вінгер Челсі Михайло Мудрик відзначився не найкрасивішим вчинком поза полем. 22-річний українець опублікував у своєму інстаграмі недоречне відео.

У вівторок, 23 травня, футболіст Челсі Михайло Мудрик у своєму особистому профілі в інстаграмі опублікував сторіс із відео з тренажерного залу.

Однак цього разу він зняв не тільки те, як сам працює над своєю фізичною формою. Мудрик виклав відео, на якому в літнього чоловіка сповзли штани під час виконання фізичної вправи.

Це не пройшло повз громадськість, і молодий футболіст отримав хейт у свій бік.

Зокрема, відомий у Великій Британії спортивний тренер і бодібілдер Джоуї Сволл навіть записав відеозвернення до Мудрика, в якому по повній програмі «наїхав" на нього.

«Отже, ви бачите цього чоловіка в спортзалі, який наполегливо працює, намагається стати кращим, з тренером. Він у незручній ситуації, коли, так, він трохи оголився. І ви вирішуєте: «А давайте я зніму це на відео і викладу в соціальні мережі, щоб висміяти його». Усе заради уваги. Правда?».

Фахівець вважає, що подібними діями Мудрик завдає шкоди іміджу Челсі і своєму особисто.

«Вибачте за нецензурну лексику, але що, чорт візьми, з тобою не так? Ти - професійний футболіст, граєш за Челсі в Прем'єр-лізі! Ти справді хочеш так представляти себе і свою команду? ».

Сволл наостанок попросив Мудрика надалі не вдаватися до подібних розваг.

«Або допоможи йому, або займися своїми справами, але поклади телефон на місце», - заявив Сволл у своєму твіттері.

Нагадаємо, що Мудрик у поточному сезоні провів за Челсі 16 матчів, у яких зміг відзначитися лише двома асистами.

X