Бонус для Довбика: провідний гравець Реала пропустить матч проти Жирони

Переглядів 445
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Бонус для Довбика: провідний гравець Реала пропустить матч проти Жирони
Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті не зможе розраховувати в найближчих поєдинках на німецького центрбека Антоніо Рюдігера.

У суботу, 10 лютого, Реал проведе один із найважливіших матчів цього сезону Ла Ліги. Мадридська команда прийме на своїй арені Жирону, що стала відкриттям поточного змагання.

Реалу доводиться стикатися з великими кадровими проблемами. Захисники Едер Мілітао та Давид Алаба відсутні через травми. Начо також повідомив про проблеми з м'язами кілька днів тому. Однак на цьому погані новини не закінчуються.

Основний захисник мадридців Антоніо Рюдігер також не зможе зіграти, повідомляє офіційний сайт Реала. Німець отримав травму лівого стегна. 

За інформацією журналіста Маріо Кортегани, перерва в грі Рюдігера триватиме два тижні. Таким чином, 30-річний гравець також пропустить матч проти Лейпцига в 1/8 фіналу ЛЧ.

Травма досвідченого захисника означає, що на даний момент у складі Реала немає жодного здорового центрального захисника. Є багато передумов до того, що дует захисників у суботньому протистоянні з Жироною складуть Орельєн Тчуамені та Дані Карвахаль.

  • Реал посідає перше місце в турнірній таблиці Ла Ліги. Їхній відрив від Жирони, яка посідає друге місце, становить два очки.
  • У складі каталонської команди виступають два українці - нападник Артем Довбик і півзахисник Віктор Циганков.
  • Матч Реал – Жирона відбудеться 10 лютого на «Сантьяго Бернабеу» і розпочнеться о 19:30 за київським часом.