«Боротьба триває»: Вернидуб налаштований потрапити з Кривбасом у єврокубки

Переглядів 1618
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Боротьба триває»: Вернидуб налаштований потрапити з Кривбасом у єврокубки
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб після перемоги у поєдинку 29-го туру УПЛ прокоментував можливість його клубу потрапити цього сезону до єврокубків.

Сьогодні, 29 травня, Кривбас здолав Металіст 1925 з рахунком 2:0. Після перемоги над харків'янами головний тренер криворіжців Юрій Вернидуб дав післяматчевий коментар.

«Якщо виграли ‒ значить, гра давалася. Перший тайм хоча й на 0:0 провели, але команда добре діяла, на мій погляд. Єдине ‒ ми поспішали попереду в атаці. Не було гарної останньої 

Зате у другій половині тільки вийшли ‒ і на першій же хвилині забили перший м’яч. Потім вже грали з врахуванням, що перемагаємо 1:0».

Наставник Кривбасу вважає, що його команда має непогані шанси зайняти п'яті місце за підсумками сезону УПЛ 2022/23.

«Як би не було ‒ ми ще в грі. Залишився останній тур. Боротьба за п’яте місце триває: є ми, Ворскла й Олександрія. Дуже цікавий фініш. Я хлопцям сказав: повинні догравати до кінця, а там життя розставить всіх по місцях»

Також Вернидуб відповів на запитання, чи дасть Шахтар, який вже вирішив свої турнірні задачі, бій Ворсклі. 

«Не хочу навіть на це сподіватися! А хочу, щоб ми зіграли свій матч, а в рівній боротьбі хай переможе той, хто більше заслуговує. Все може статися, але якщо ми робимо все так, як потрібно ‒ Всевишній є, і він нам допоможе», ‒ сказав Вернидуб.

Матч останнього туру УПЛ Кривбас проведе з Дніпром-1 в неділю, 4 червня. Прямі конкуренти криворіжців: Ворскла та Олександрія зіграють свої матчі з Шахтарем та Рухом відповідно.

Усі поєдинки фінального туру пройдуть в один день та розпочнуться о 15:00 за київським часом.