Боротьба за п'яту путівку в єврокубки наступного сезону продовжується: Ворскла здолала Колос

Переглядів 738
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
Боротьба за п'яту путівку в єврокубки наступного сезону продовжується: Ворскла здолала Колос
Фото: ФК Ворскла
29 травня Ворскла зіграла з Колосом у матчі 29-го туру УПЛ в Полтаві, на стадіоні «Ворскла імені Бутовського». Поэдинок закінчився з рахунком 2:0 й полтавчани продовжили боротьбу за єврокубки наступного сезону.
  • Ворскла здобула перемоги в трьох останніх турах УПЛ, проти Львова, Кривбаса та Дніпра-1.
  • Для Ворскли, яка змагається з Олександрією за право представляти Україну на євроарені наступного сезону, потрібна була перемога в матчі.
  • Колос же навпаки програв три останні матчі УПЛ, зокрема Олександрії, Дніпру-1 та Динамо.

В першому таймі переваги однієї команди над іншою не було не по грі й не по рахунку.

Після 70 хвилин матчу реальної загрози біля воріт суперників не було, за майже рівного володіння м'ячем (52% на 48%) здебільшого в центрі поля.

На 75-й хвилині матчу провівши зразкову контратаку після подачі кутового Колоса, Ворскла відкрила рахунок в матчі.

Юрченко був першим на підбиранні і віддав пас на Степанюка, який провівши м'яч на половину поля Колоса віддав на Скляра, півзахисник  Ворскли в свою чергу знайшов забігаючого з правого флангу в карний майданчик Феліпе. Захисник полтавчан не схибив і пробив точно в кут воріт Колоса – 1:0.

На 87 хвилині Скляр подвоїв перевагу полтавців ударом з межі штрафного майданчика – 2:0, а в Олександра гол та результативна передача в матчі.

Болбат на 89-й хвилині ударом через себе вдарив під поперечену воріт Ворскли – голкіпер полтавської команди Ісенко врятував свої ворота.

Таким чином, Ворскла здобула перемогу над Колосом з рахунком 2:0.

Заключні матчі турніру Ворскла проведе з Шахтарем, який вже став чемпіоном УПЛ цього сезону, а ковалівці зіграють з ФК Львів, який вже офіційно втратив шанси залишитися в еліті українського футболу.