«Боженька допоміг Динамо пройти Аріс»: Сабо висловився про поєдинок команди Луческу у Лізі конференцій

Переглядів 870
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Боженька допоміг Динамо пройти Аріс»: Сабо висловився про поєдинок команди Луческу у Лізі конференцій
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній наставник Динамо та збірної України Йожеф Сабо прокоментував загальну перемогу киян над грецьким Арісом у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

Сабо вважає, що кияни молодці, адже вони витримали тиск, поступаючись у два м’ячі в загальному рахунку. Експерт також пояснив, чому вболівав за Динамо.

«На тлі невдалого виступу в єврокубках Дніпра-1 та Ворскли, хотілося, щоб Динамо пройшло Аріс, і я вболівав за киян. Коли почалася серія пенальті, звичайно були великі нерви. Треба віддати належне Динамо за волю до перемоги. 

Все-таки після того, як Аріс відкрив рахунок у матчі, загальна перевага у греків вже була в два м'ячі, тому психологічний тиск на киян був пристойним». 

Сабо заявив, що після другого голу Динамо, команди вирішили дотягнути гру до серії пенальті, адже всі боялися пропустити.

«Проте хлопці згуртувалися і вирівняли гру, зрівнявши рахунок. Після другого голу Динамо вже було помітно, що обидві команди головну ставку роблять на оборону та хочуть дотягнути до серії пенальті, хоч її могло й не бути. Моменти були в обох команд».

Сабо відзначив, що справедливість перемогла в цьому матчі і перед поєдинком експерт не сумнівався в успіху киян.

«Я вважаю, що боженька допоміг Динамо пройти Аріс, тому що в першій грі в Греції суддя призначив у ворота Динамо «лівий» пенальті, тому тепер у грі-відповіді справедливість перемогла. У мене була впевненість, що Динамо має пройти далі, бо рахунок першого матчу дозволяв із оптимізмом дивитися другий матч», — заявив Сабо для Sport.ua.

  • В першій грі між Арісом та Динамо ультрас греків набралися нахабства та проявили кричущу неповагу до бійців легендарного полку «Азов», розтягнувши на трибунах банер, що паплюжить честь захисників України. 
  • За право грати в груповому турнірі ЛК Динамо посперечається з турецьким Бешикташем.
  • «Орли» зі Стамбулу на попередній стадії пройшли Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня. Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.