Брайтон Де Дзербі програв відомій команді з третього дивізіону Англії: доля матчу вирішувалася у видовищній серії пенальті

Переглядів 422
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Брайтон Де Дзербі програв відомій команді з третього дивізіону Англії: доля матчу вирішувалася у видовищній серії пенальті
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Брайтон Енд Гоув Альбіон італійського наставника Роберто Де Дзербі вилетів з Кубку Англійської ліги, поступившись у футбольній лотереї лондонському Чарльтону.

У матчі 1/8 фіналу Кубку Англійської ліги Брайтон Енд Гоув Альбіон екс-наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі не зумів вразити ворота Чарльтона, який колись також грав у АПЛ. «Чайки» під керівництвом італійського аленаторе створювали багато моментів, але голами відзначитися не вдавалося. Чарльтон теж не забив, тому доля поєдинку вирішувалася в серії післяматчевих пенальті.

Футбольну лотерею виграла з рахунком 4:3 команда з Лондону, яка займає 18 місце в турнірній таблиці Першої ліги Англії (третій за значимістю дивізіон).

Стосовно Брайтона Де Дзербі додамо, що «чайки» з 21 очком в активі ідуть на сьомій позиції в Прем’єр-лізі Англії. Наступний матч Брайтон зіграє 26 грудня з Саутгемптоном, а 31 грудня «чайки» зустрінуться з лондонським Арсеналом українського легіонера Олександра Зінченка.

З Шахтарем італійський спеціаліст Роберто Де Дзербі працював у 2021-2022 роках та за цей період виграв з «гірниками» Суперкубок України. Італієць очолив «чайок» у вересні, підписавши з клубом чотирирічний контракт.

X