Сигнал для Шевченка? Збірна Польщі відправила у відставку головного тренера

Переглядів 6775
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Сигнал для Шевченка? Збірна Польщі відправила у відставку головного тренера
Андрій Шевченко. Фото: Google
Чеслав Міхневич більше не є наставником польської збірної. На даний момент місце головного тренера поляків вакантне. Раніше в ЗМІ повідомляли, що Андрій Шевченко може очолити національну команду Польщі.

Польська футбольна асоціація оголосила про припинення співпраці з Чеславом Міхневичем, який обіймав посаду головного тренера збірної Польщі.

52-річний спеціаліст залишить посаду коуча польської збірної після 31 грудня 2022 року.

Міхневич очолив збірну Польщі у січні цього року. Під його керівництвом «біло-червоні» вийшли до 1/8 фіналу мундіалю-2022, де програли майбутнім чемпіонам світу національній команді Аргентини (1:3).

Під керівництвом Міхневича Польща зіграла 13 матчів, у яких вона п’ять разів перемогла, три рази зіграла внічию та п’ять разів програла.

Раніше в ЗМІ була інформація, що Андрій Шевченко може змінити Чеслава Міхневича на посту головного тренера збірної Польщі.

Андрій Шевченко під час кар’єри гравця захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Зі збірною України Шева на мундіалі-2006 дійшов до чвертьфіналу. Також у якості головного тренера національної команди України Шевченко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи 2020 року. У сезоні 2021/2022 український спеціаліст працював головним тренером італійської команди Дженоа. На даний момент Шевченко займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні та українцям.