«Надихаюча промова. Дякуємо всім за постійну підтримку»: Шевченко відреагував на виступ Зеленського у США

Переглядів 3983
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
«Надихаюча промова. Дякуємо всім за постійну підтримку»: Шевченко відреагував на виступ Зеленського у США
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер національної команди України Андрій Шевченко у себе на сторінці в інстаграмі відреагував на промову Володимира Зеленського перед американськими конгресменами.

Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко відреагував на виступ Президента України Володимира Зеленського перед Конгресом США. 

«Надихаюча промова Володимира Зеленського цього вечора під час звернення до Конгресу США. Дякуємо всім за постійну підтримку», – написав Андрій Шевченко у себе в інстаграмі.

Андрій Шевченко під час кар’єри гравця захищав кольори київського Динамо, італійського Мілану та лондонського Челсі. Зі збірною України Шева на мундіалі-2006 дійшов до чвертьфіналу. Також у якості головного тренера національної команди України Шевченко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи 2020 року. У сезоні 2021/2022 український спеціаліст працював головним тренером італійської команди Дженоа. На даний момент Шевченко займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Україні та українцям.

Раніше була інформація, що Андрій Шевченко може змінити на посту головного тренера збірної Польщі Чеслава Міхневича, якого було відправлено у відставку.