Шевченко збирався стати президентом клубу УПЛ: журналіст розповів сенсаційні подробиці

Переглядів 9932
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Шевченко збирався стати президентом клубу УПЛ: журналіст розповів сенсаційні подробиці
Андрій Шевченко. Фото: Google
Андрій Шевченко знайшов інвесторів і хотів стати президентом київського Динамо. Про це заявив український журналіст Сергій Болотніков на ютуб-каналі KDK.

Журналіст Сергій Болотніков, посилаючись на власні джерела, сказав, що Андрій Шевченко збирався стати президентом київського Динамо і знайшов для нього нових інвесторів.

«Кажуть, ще влітку Шевченко начебто знайшов інвесторів, які були готові взяти Динамо в разі чого. А сам він збирався стати президентом клубу. Звучить трохи фантастично, згоден. Але джерела переконують, що не жартують», – сказав Сергій Болотніков в ефірі «KDK».

Також журналіст сказав, що власники Динамо вирішили переорієнтувати екс-наставника збірної України на те, щоб він став президентом УАФ.

«Щоб відвести загрозу від себе, Суркіси переорієнтували Шевченка на крісло президента УАФ. За сприяння Суркісів на цю ідею Шевченка наштовхнув один з заступників голови Офісу президента», – додав Болотніков.

На даний момент в УПЛ київське Динамо, як і донецький Шахтар, має 30 очок в активі. Команди ділять другу-третю позиції. Лідером чемпіонату України з 35 балами є Дніпро-1.

X