«Брати посереднього на їхню позицію – не бачу сенсу»: Луческу відповів, чи буде Динамо купувати захисника

Переглядів 3468
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Брати посереднього на їхню позицію – не бачу сенсу»: Луческу відповів, чи буде Динамо купувати захисника
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу після переможного перенесеного матчу першого туру чемпіонату України проти Інгульця (2:1) розповів про трансферні плани команди щодо захисників.

Румунський фахівець Луческу після перемоги Інгульцем (2:1) заявив, що вірить у Бурду і Біль на позиції захисника в київському Динамо.

«Я думаю, що Бурда може грати на цьому рівні, він відновився після травми. Є молодь, є молодий Антон Боль, який теж має перспективу.

У цьому складному періоді важливо нашим місцевим гравцям давати можливість зростати, розвиватися та виходити на інший рівень».

Також Луческу впевнений, що гравець зараз в УПЛ не перейде, а тому довірятиме власним футболістам у лінії оборони.

«Вся та молодь наша має рости від матчу до матчу та додавати. Я їм довіряю та хочу, щоб вони були гравцями основного складу. Я віддаю перевагу молодим гравцям, виховувати і довіряти їм.

Тому що зараз складно уявити топового гравця в нашому чемпіонаті, а брати посереднього на їхню позицію – не бачу сенсу», - сказав Луческу після матчу.

Динамо набрало 23 очки та піднялося на третє місце в українській Прем'єр-лізі. Інгулець має в активі сім очок і займає останній рядок у турнірній таблиці.

У 14-му турі чемпіонату України Інгулець прийме ФК Львів, а Динамо зіграє з рівненським Вересом. Обидва матчі відбудуться у понеділок, 21 листопада.