«Брюгге впустив золоту угоду минулого літа»: у Бельгії назвали гравця, який мав бути на місці Яремчука

Переглядів 805
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
0 голосів
«Брюгге впустив золоту угоду минулого літа»: у Бельгії назвали гравця, який мав бути на місці Яремчука
Роман Яремчук. Фото: Брюгге
Минулого літа український нападник Роман Яремчук перейшов до Брюгге за рекордні для клубу 17 мільйонів євро. В Бельгії натякнули, що це було стратегічною помилкою.

Роман Яремчук рік тому змінив Бенфіку на Брюгге. За форварда збірної України було заплачено 17 мільйонів євро, що стало рекордним трансфером для клубу із Бельгії.

Місцеве видання Voetbalkrant висловило думку, що це підписання у підсумку стало великим промахом для Брюгге через втрачену вигоду.

Справа в тому, що окрім українця клуб минулого літа розглядав на позицію нападника Расмуса Хейлунда, який тоді став гравцем Аталанти за все ті ж самі 17 мільйонів євро – Брюгге давав тільки 10 млн.

І вже через рік, цього літа італійський клуб близький до рекордному в своїй історії продажу – Расмус переходить до Манчестер Юнайтед, який за даними BBC, заплатить 75 мільйонів фіксованими та ще близько дев'ять у вигляді бонусів.

«Брюгге, можливо, впустив золоту угоду минулого літа. Синьо-чорні хотіли підписати Расмуса Хойлунда з австрійського Штурму і навіть пропонували за це 10 мільйонів євро.

Хейлунд зрештою перейшов до Аталанти, яка заплатила за данця 17 мільйонів євро. Клуб запросив Романа Яремчука за... 17 мільйонів. І тепер ми знаємо результат цього трансферу», – сказано в статті Voetbalkrant.

  • У сезоні 2022-2023 Яремчук зіграв за Брюгге 27 матчів, у яких він відзначився двома голами та трьома асистами.
  • Його команда посіла четверту сходинку у чемпіонаті Бельгії.
  • Зараз українець травмований, через пропустив поєдинок Ліги конференцій та не потрапив до заявки на гру внутрішнього чемпіонату.
  • Роман може повернутися до матчу-відповіді з Орхусом у кваліфікації до Ліги конференції, який відбудеться у четвер, третього серпня. Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом.