Брюгге Яремчука може отримати нового коуча: це найкращий тренер в кар’єрі Маліновського за версією його дружини

Переглядів 2602
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Брюгге Яремчука може отримати нового коуча: це найкращий тренер в кар’єрі Маліновського за версією його дружини
Філіпп Клеман. Фото: Google
Брюгге українського форварда Романа Яремчука може очолити Філіпп Клеман, який зараз тренує Монако. Бельгійський спеціаліст має бажання повернутися в рідну для себе команду.

Головний тренер Монако Філіпп Клеман підтримує контакти з керівництвом бельгійського Брюгге і бажає повернутися в клуб, легендою якого він є. Про це повідомляє бельгійський інсайдер Саша Тавольєрі.

Після 35 зіграних турів Монако іде четвертим в Лізі 1 та відстає від третього Марселя на вісім очок. Це означає, що монегаски майже на мають шансів на вихід до Ліги чемпіонів наступного сезону. 

За інформацією журналіста, незважаючи на це, боси Монако завжди підтримували коуча, і майбутнє Клемана не піддавалося сумніву. Але Клеман ностальгує за часами, проведеними в Брюгге, і хоче повернутися в рідний для себе клуб.

У якості гравця Клеман виступав за Брюгге у 1999-2009 роках. Після кар’єри футболіста Клеман працював у структурі Брюгге в 2011-2017 роках. Потім він очолював Беверен та Генк у 2017-2019 роках. У 2019-2022 роках Клеман знову працював з Брюгге, після чого бельгієць очолив Монако.

До слова, Роксана Маліновська, дружина півзахисника Марселя Руслана Маліновського, виділивши найкращого тренера в кар'єрі українського футболіста, в інтерв’ю YouTube-каналу FanDay назвала саме Клемана, під керівництвом якого він грав за Генк у 2017-2019 роках.