Брюгге Яремчука та Соболя отримало нового тренера: раніше він працював в командах АПЛ

Переглядів 4718
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Брюгге Яремчука та Соболя отримало нового тренера: раніше він працював в командах АПЛ
Скотт Паркер. Фото: Google
Брюгге, за який грають українці Роман Яремчук та Едуар Соболь, оголосив про призначення нового головного тренера, яким став англієць Скотт Паркер.

Брюгге українських футболістів Романа Яремчука та Едуарда Соболя очолив 42-річний англійський спеціаліст, який раніше був тренером у Тоттенгемі, Фулгемі та Борнмуті.

Бельгійський Брюгге оголосив про призначення Скотта Паркера новим коучем команди, повідомляє офіційний сайт бельгійського клубу. Про термін угоди між сторонами немає інформації.

Попереднім місцем роботи 42-річного англійського коуча був Борнмут. Ще раніше Паркер працював з юнаками Тоттенгема та з Фулгемом.

Восени Брюгге вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де зіграє з португальською Бенфікою. У чемпіонаті Бельгії Брюгге на даний момент іде на четвертому місці з 34 очками в активі.

Український захисник Едуард Соболь у цьому сезоні зіграв за Брюгге 14 матчів та відзначився одним голом. Український форвард зіграв за Брюгге в цьому сезоні 12 поєдинків, у яких він записав до свого активу два голи та два асисти.

X