«Будь-який тренер радий очолити збірну своєї країни»: екс-наставник Шахтаря висловився про національну команду Португалії

Переглядів 9313
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Будь-який тренер радий очолити збірну своєї країни»: екс-наставник Шахтаря висловився про національну команду Португалії
Луїш Каштру. Фото: Google
Досвідчений португальський наставник Луїш Каштру прокоментував можливість стати головним тренером національної команди Португалії. Зараз спеціаліст працює з Ботафого.

Екс-наставник донецького Шахтаря Луїш Каштру, який зараз очолює бразильський Ботафого, сказав, що найближчим часом він точно не стане головним тренером збірної Португалії.

«Будь-який тренер завжди радий очолити збірну своєї країни, але це має статися у потрібний час. Цей час залежить не від мене, а від інших колег. Зараз моє життя проходить лише у Бразилії», - сказав Луїш Каштру в інтерв'ю Rádio Renascença.

Контракт португальського спеціаліста з Ботафого розрахований до кінця 2023 року.

До слова, після вильоту у чвертьфіналі мундіалю-2022 від збірної Марокко пост головного тренера національної команди Португалії залишив Фернанду Сантуш, якому зараз шукають заміну.

Додамо, що Луїш Каштру працював головним тренером донецького Шахтаря у 2019-2021 роках. Разом із донеччанами португальський спеціаліст виграв Українську Прем'єр-лігу сезону 2019/2020.