Мудрик може перейти в Челсі: «аристократи» серйозно налаштовані на трансфер українця

Переглядів 5751
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Мудрик може перейти в Челсі: «аристократи» серйозно налаштовані на трансфер українця
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайло Мудрик цікавий лондонському Челсі. Ще один столичний британський гранд має намір посилити команду українським футболістом, який бажає продовжити кар'єру в топовомоу європейському клубі.

У січневе трансферне вікно Челсі прагне скласти конкуренцію на трансферному ринку принциповому супернику з Лондону, а саме Арсеналу. «Аристократи» мають намір поставити собі ціль придбати українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. Про це йдеться у звіті Calciomercato, яке стверджує, що талановитий українець є одним із гравців, які збираються перейти в інший клуб.

Чутки про Челсі та Мудрика ширяться напередодні потенційно напруженого трансферного вікна у січні для «синіх», оскільки вони прагнуть ще більше посилити команду для вдалої другої половини сезону. Нові власники Челсі, здається, роблять акцент на підписанні якісних молодих футболістів з перспективою на майбутнє, а також таких молодих виконавців, які можуть результат дати негайно.

Мудрик, напевно, підійде до цієї категорії, оскільки 21-річний гравець вразив Європу своєю грою за Шахтар у цій кампанії Ліги чемпіонів. Придбання українського вінгера було б, ймовірно, великою заявою про наміри на майбутнє від нових власників Челсі, враховуючи давню трансферну сагу навколо лідера української збірної.

X