«Вимагають близько 35 мільйонів євро»: журналіст Ді Марціо озвучив суму, яку хоче отримати Шахтар за Мудрика

Переглядів 5480
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Вимагають близько 35 мільйонів євро»: журналіст Ді Марціо озвучив суму, яку хоче отримати Шахтар за Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Арсенал близький до того, аби придбати у донецького Шахтаря українського вінгера Михайла Мудрика. Стало відомо, скільки донеччани хочуть заробити на трансфері.

Український футболіст донецького Шахтаря Михайло Мудрик найближчим часом може змінити клубну прописку та приєднатися до лідера АПЛ лондонського Арсенала. Італійський журналіст Джанлука Ді Марціо озвучив суму, яку хоче заробити на трансфері Шахтар.

«Арсенал намагається отримати Михайла Мудрика. Я не знаю, чи збираються лондонці купляти українця в січні, але вони точно є головними претендентами на те, щоб отримати його. Шахтар - дуже складний клуб для переговорів, і вони, ймовірно, вимагають близько 35 мільйонів євро», - сказав італійський журналіст Джанлука Ді Марціо.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Лондонський Арсенал з 37 очками в активі лідирує в АПЛ. Також команда Мікеля Артети зіграє в плей-офф Ліги Європи.

Також додамо, що сьогодні, 15 грудня, святкує свій день народження український футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко.

X