«Шляхи для цього вже дуже відкриті»: британський журналіст висловився про трансфер Мудрика до Арсеналу

Переглядів 1482
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Шляхи для цього вже дуже відкриті»: британський журналіст висловився про трансфер Мудрика до Арсеналу
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайло Мудрик близький до переходу в лондонський Арсенал. Англійський журналіст Дін Джонс вважає, що трансфер українця в лондонський клуб близький до того, аби стати реальним.

Відомий британський журналіст Дін Джонс висловився стосовно потенційного трансферу лідера збірної України та донецького Шахтаря Михайла Мудрика в лондонський Арсенал.

«Я знаю, що шляхи для цього вже дуже відкриті. Чесно кажучи, я думаю, незабаром ми побачимо запрошення. Я думаю, що Арсенал піде вперед і спробує це зробити, якщо вони націлені на гравця такого типу», - цитує Діна Джонса видання Gunners.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Лондонський Арсенал з 37 очками в активі лідирує в АПЛ. Також команда Мікеля Артети зіграє в плей-офф Ліги Європи.

Також додамо, що сьогодні, 15 грудня, святкує свій день народження український футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко.