«Єдиний клуб, який бере участь у перегонах»: Фабріціо Романо натякнув, куди перейде Мудрик

Переглядів 1397
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Єдиний клуб, який бере участь у перегонах»: Фабріціо Романо натякнув, куди перейде Мудрик
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий італійський журналіст Фабріціо Романо вважає, що головним претендентом на придбання українця Михайла Мудрика на даний момент є лондонський Арсенал.

Арсенал продовжує наполягати на трансфері зірки донецького Шахтаря Михайла Мудрика. Італійський журналіст Фабріціо Романо натякнув, що зараз лондонці – єдиний клуб, який бере участь у перегонах за трансфер українця.

Гравець української збірної цього сезону показав, що він є видатним молодим талантом, і здається неминучим, що незабаром він зробить свій великий крок, повідомляє Caughtoffside. Фани Арсеналу, безсумнівно, сподіватимуться, що їм вдасться підписати Мудрика і він має стати ключовим посиленням для атаки «канонірів».

Пишучи для видання Daily Briefing, експерт з трансферних новин Фабріціо Романо дав зрозуміти, що Арсенал наполягає на підписанні Мудрика, а також додає, що влітку до українця також був інтерес з боку Евертона та Брентфорда. Зараз 21-річний гравець, безсумнівно, недосяжний для таких клубів.

«На даний момент Арсенал наполягає на трансфері Михайла Мудрика, але переговори щодо фінансових моментів ще не завершені», — сказав Романо.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Лондонський Арсенал з 37 очками в активі лідирує в АПЛ. Також команда Мікеля Артети зіграє в плей-офф Ліги Європи.