Буде боротися з Куртуа: Лунін відмовився пропозицій з Бундесліги та АПЛ та не захотів переходити до Аяксу

Переглядів 351
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Буде боротися з Куртуа: Лунін відмовився пропозицій з Бундесліги та АПЛ та не захотів переходити до Аяксу
Андрій Лунін. Фото: Реал
Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін відхилив низку пропозицій від європейських клубів, щоб залишитись у «королівському» клубі.

Андрій Лунін, незважаючи на те, що є лише дублером у Реалі, відхилив пропозиції від топових європейських клубів, оскільки хоче залишитися в Мадриді, повідомляє Relevo.

23-річний голкіпер мав на столі пропозицію від Аякса, але нідерландці отримали відмову українця та замість нього підписали воротаря Вільярреала Херонімо Рульї. Крім Аякса Лунін мав пропозиції від команд з АПЛ і Бундесліги.

Влітку все може змінитися, оскільки у Луніна залишиться рік до кінця контракту, відповідно тоді буде прийнято рішення про статус голкіпера в Реалі.

Зазначимо, цього сезону Лунін провів на полі 630 хвилин. За сім зіграних матчів він пропустив чотири голи і три поєдинки відстояв без пропущених м'ячів.

Наступний шанс вийти на поле у футболці Реала Лунін має сьогодні, оскільки мадридці зустрінуться з Вільярреалом у рамках Ла Ліги. Зустріч розпочнеться о 17:15 за київським часом. 

X