Буде працювати з лідерськими якостями Мудрика: Челсі найняв специфічного спеціаліста

Переглядів 8027
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Буде працювати з лідерськими якостями Мудрика: Челсі найняв специфічного спеціаліста
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Лідерські якості вінгера Челсі Михайла Мудрика та його партнерів по команді очікують на серйозне покращення – «аристократи» найняли для цього досвідченого фахівця.

Гілберт Енока, який раніше займався розвитком лідерських якостей та психологією, тепер співпрацюватиме з Челсі, повідомляє The Telegraph. Останні сім років він обіймав посаду тренера з лідерства у команді «All Blacks» (збірна Нової Зеландії з регбі), а до цього працював там же тренером з психології.

Є думка, що саме робота Енокі дозволила Новій Зеландії двічі поспіль виграти світову першість з регбі (2011 та 2015 роки).

Також він працював і зі збірною Нової Зеландії з крикету, а ось футбольних колективів у його резюме поки що не було. Джерело запевняє, що це буде не повноцінна співпраця, а короткострокові консультативні послуги.

Нагадаємо, три тижні тому до складу Челсі із Шахтаря перейшов 22-річний вінгер Михайло Мудрик, сума операції склала 70+30 млн євро. Зараз «аристократи» мають проблеми з досягненням результатів – вони знаходяться на дев'ятому місці в турнірній таблиці АПЛ після 22-х турів.

 

X