«Буде ще важче»: Артета попередив Зінченка та інших гравців Арсеналу

Переглядів 1498
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
0 голосів
«Буде ще важче»: Артета попередив Зінченка та інших гравців Арсеналу
Олександр Зінченко, Мікель Артета. Фото: ФК Арсенал
Головний тренер Арсеналу Мікель Артета поділився своїм баченням, як готувати команду до наступного сезону, у якому лондонці зіграють у Лізі чемпіонів.

Арсенал на чолі з Мікелем Артетою йшов на першій сходинці чемпіонату Англії протягом 248 днів. Таким чином лондонці встановили антирекорд, втративши шанси на чемпіонство після поразки від Ноттінгем Форест.

В коментарі для ВВС Артета повідомив, що Арсенал планує активну роботу на трансферному ринку влітку, оскільки в наступному сезоні команді буде значно складніше боротися на всіх фронтах.

«Потрібно максимально ефективно провести роботу влітку. Прагнемо досконалості, тому що ми шукаємо гравців, які мають більше впливати на команду. Наступного сезону буде ще важче, хоча нинішній був найважчим за мої 22 роки у футболі», – сказав Артета.

  • Арсенал зіграв 37 матчів і набрав 81 очко, що гарантує їм друге місце в АПЛ.
  • Завтра, 28 травня, лондонці завершать сезон матчем проти Вулвергемптону. Матч розпочнеться о 18:30 за київським часом.
  • У поточному сезоні АПЛ, 26-річний Олександр Зінченко провів 27 поєдинків за Арсенал, в яких забив один гол і віддав дві гольові передачі.
X