«Буде важкий матч, у Мальти є провідні гравці»: Ребров – про суперника у завтрашньому матчі відбору на Євро-2024

Переглядів 83520
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Буде важкий матч, у Мальти є провідні гравці»: Ребров – про суперника у завтрашньому матчі відбору на Євро-2024
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров поділився своїми очікуваннями перед матчем з Мальтою в рамках відбору до фінальної частини Євро-2024.

Сергій Ребров вважає, що матч із Мальтою буде не із легких. Також головний тренер збірної України нагадав своїм підопічним про невдалу першу половину матчу проти Північної Македонії.

«Я впевнений, що буде важкий матч. Я вважаю, що в них є провідні гравці. Ми повинні думати про себе. Я сьогодні казав гравцям, що ми повинні думати про іншу гру, ніж у першому таймі з Північною Македонією».

Ребров проаналізував вольову перемогу України у минулому матчі та запевнив, що у поєдинку проти Мальти буде команда із другого тайму гри проти Північної Македонії.

«У першому таймі не було команди, у другому таймі вона була. Я вважаю, що ми вирвали цю перемогу завдяки командним діям. Зараз непотрібно шукати якогось лідера, треба працювати, для нас завтра важливий результат. Завтра я очікую, що на полі буде команда, яка була у другому таймі», — сказав Ребров на прес-конференції.

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна –Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00.
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. 
  • Мальта — п’ята, у якої нуль залікових пунктів, а перша Англія з дев’ятьма очками. Ці збірні вже мають в активі по три проведених зустрічі.