«Будемо обговорювати»: Чорноморець відреагував на санкції против компанії Parimatch

Переглядів 486
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Будемо обговорювати»: Чорноморець відреагував на санкції против компанії Parimatch
Володимир Генінсон. Фото: УПЛ
Віце-президент Чорноморця Володимир Генінсон повідомив, що одеський клуб припиняє дію угоди зі своїм спонсором Parimatch через санції, указ про які підписав президент України Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський 10 березня підписав указ, який провадить санкції РНБО щодо юридичних осіб, пов'язаних з росією. У цьому списку опинилася і компанія Parimatch.

Більшість клубів УПЛ припинили співпрацю з Parimatch, яка була їх титульним спонсором, оголосивши про це на своїх офіційних сайтах. Мовчання у публічній площині продовжують зберігати Чорноморець та ФК Львів.

У зв'язку з цим сайт FanDay.net поговорив із віце-президентом Чорноморця Володимиром Генінсоном.

«Звичайно, Чорноморець припиняє дію контракту із Parimatch. Якщо компанія не має права працювати в Україні, то ми не співпрацюватимемо з нею. Контракт припинено тієї ж миті, коли проти компанії ввели санкції і вона стала в Україні нелегальною.

На який термін у нас із ними було підписано угоду – це комерційне питання, я не можу на нього відповісти. Чи продовжимо ми співпрацювати з Parimatch, якщо санкції знімуть? Будемо обговорювати. Ми ж не знаємо, які санкції буде знято, а які залишаться».

Раніше санкції щодо Parimatch прокоментували відомі українські журналісти Олександр Денисов та Ігор Циганик.

X