Будинок Ярославського охороняли окупанти: командир підрозділу Kraken повідомив шокуючі подробиці

Переглядів 906
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Будинок Ярославського охороняли окупанти: командир підрозділу Kraken повідомив шокуючі подробиці
Олександр Ярославський. Фото: ФК Металіст
Командир підрозділу Kraken Сергій «Чилі» Величко розповів про долю майна президента Металіста Олександра Ярославського, яке опинилося на окупованій території.

Після початку російського військового вторгнення в Україну частину майна Олександра Ярославського опинилося під окупацією орків. За інформацією Сергія Величка, це майно почувалося комфортно під орками, і на відміну від будинків звичайних громадян – там нічого не розкрадали.

«Ярославський повністю покинув клуб, поїхав. Ось ця кумедна історія «продам яхту». Ну, і де яхта? Де гроші? Є ще історія, що в його будинок залізли росіяни, щось начебто винесли і потім все повернулося назад, і з'явилася якась російська охорона.

Але це лише розмови. Але як літали на «пташках» там, то бачили, що його будинок повністю цілий і все там добре. Так що не знаю, можливо, у нього є якась комунікація з росіянами. Те, що він ніяк не допомагає ні клубу, ні фанатам, це факт», – сказав Величко в інтерв'ю ютуб-каналу «Бомбардир».

Нагадаємо, що кортеж Ярославського перед початком війни збив насмерть людину і наступного дня бізнесмен покинув межі країни і більше не повертався. З-за кордону він пообіцяв продати свою яхту за 50 млн. доларів і вкласти гроші на допомогу Харкову, але за рік так цього і не зробив.