«Будьте готові»: «Мадяр» попередив окупантів та показав на відео «Донбас Арену»

Переглядів 3697
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Будьте готові»: «Мадяр» попередив окупантів та показав на відео «Донбас Арену»
«Донбас Арена». Фото: Google
Український командир окремої тактичної групи аеророзвідки «SARG Птаха Мадяра» показав відео окупованого Донецька і «Донбас Арени».

Командир підрозділу аеророзвідки з позивним «Мадяр» показав відеозйомку Донецька, який окупований. Також у кадри потрапив і домашній стадіон Шахтаря «Донбас Арена». Крім того, Мадяр заявив, що впевнений у тому, що Донецьк повернеться під контроль України.

«Це наш український Донецьк, який рік захоплений окупантами. Загарбник повинен пам'ятати, що ми дуже, дуже близько. Ми бачимо практично все до дрібниць. Будьте готові. 

Не для вас, хробаки, цей стадіон будувався. Я впевнений, що прийде час, коли над Донецьком майорітиме український прапор, а на стадіоні заграє український гімн і гратимуть українські команди», - сказав Мадяр. 

▶️ Відео «Донбас Арени» з близької відстані дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нагадаємо, що «Донбас Арена» - домашній стадіон Шахтаря, який розташований у центрі Донецька. Був відкритий 29 серпня 2009 року, а на його будівництво було витрачено понад 400 мільйонів доларів.

Через початок у 2014 році бойових дій на території Донецької області стадіон перестав експлуатуватися. Свій останній матч на «Донбас Арені» Шахтар зіграв 2 травня 2014 року проти Іллічівця (3:1). Цей поєдинок проходив у рамках 28-го туру УПЛ сезону 2013/14.