«Була лише одна дружня зустріч»: Срна розкрив подробиці розмови із Зінченком

Переглядів 660
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Була лише одна дружня зустріч»: Срна розкрив подробиці розмови із Зінченком
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Даріо Срна, який обіймає посаду директора з футболу у донецькому Шахтарі, зустрічався із захисником лондонського Арсеналу та збірної України Олександром Зінченком.

Директор з футболу донецького клубу Даріо Срна в інтерв'ю британському виданню The Guardian розповів про переговори з Челсі щодо трансферу Мудрика.

«Це був простий процес, який розпочався місяць-два тому. Вони не контактували з гравцем без нашого дозволу, все було збудовано на повазі. Вони показали, наскільки хочуть Мудрика, прибувши на наші тренувальні збори до Туреччини, щоби закрити угоду. З ними було приємно працювати».

Функціонер Шахтаря також розповів, що під час переговорів зустрічався з українським захисником Арсеналу Олександром Зінченком.

«Не можу говорити про Арсенал. У мене була лише одна дружня зустріч із Олександром Зінченком за кавою, ми говорили про Мудрика. Але все просто: вони мали заплатити ті гроші, які хотів наш президент».

22-річний Мудрик провів цього сезону у всіх турнірах за Шахтар 18 поєдинків, забив десять м'ячів і зробив вісім результативних передач.

Дебют українського вінгера у складі лондонського Челсі може відбутися у матчі 21 туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля. Поєдинок пройде у суботу, 21 січня.

X