«Були сказані жорсткі слова»: Суркіс прояснив майбутнє Луческу в Динамо

Переглядів 6478
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Були сказані жорсткі слова»: Суркіс прояснив майбутнє Луческу в Динамо
Мірча Луческу. Фото: Динамо Київ
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував невдалі матчі команди у чемпіонаті України та єврокубках. Також власник клубу запевнив, що довіряє головному тренеру Мірчі Луческу.

Власник та президент Динамо Суркіс заявив, що сподівається на вихід з кризи та повністю довіряє наставнику команди Луческу.

«Абсолютно є довіра до Луческу, він досвідчений тренер, і він виведе команду найближчим часом [з кризи]. Дай боже, що найближчі ігри будуть вдалі, хоча я знову таки кажу,що півкоманди травмовано, але якщо вони будуть вдалі, то після перерви на збірні, все піде значно легше».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Також Суркіс додав, що команда стала гірше грати, бо форсувала підготовку до кваліфікації Ліги чемпіонів та мріяла потрапити до групового етапу турніру.

«Були сказані й жорсткі слова, і я намагався їх заспокоїти. По-перше, низка травм, по-друге, форсовано готував команду Містер, він і всі ми мріяли потрапити до Ліги чемпіонів, але не вийшло. 

Зараз команда підсіла, треба вийти з цього і буде повний порядок», – сказав Суркіс в ефірі «Профутболу».

Нагадаємо, що Динамо провалило старт в УПЛ, програвши два матчі поспіль. Зараз біло-сині посідають останнє, 16-те місце у турнірній таблиці чемпіонату України, не набравши жодного очка.

У першому турі групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді програло Фенербахче з рахунком 1:2.

X