Бущан збірній не помічник: матч проти Фенербахче в Лізі Європи обернувся трагедією для першого номера Динамо

Переглядів 2699
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Бущан збірній не помічник: матч проти Фенербахче в Лізі Європи обернувся трагедією для першого номера Динамо
Георгій Бущан. Фото: ФК Динамо
Голкіпер Динамо та збірної України Георгій Бущан дограв матч першого туру групового етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:2) з пошкодженням.

28-річний футболіст протягом всього матчу відчував дискомфорт у коліні, проте зміг дограти вчорашній матч у Стамбулі до фінального свистка. Після гри стало відомо, що у Георгія підозра на травму меніска.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

За попередніми даними клубних лікарів гравцеві знадобиться детальне обстеження. Голкіпер може пропустити близько місяця, повідомляє офіційний сайт Динамо. Додамо, що головний тренер Фенербахче Жорже Жезуш після матчу звинуватив Бущана у навмисному затягуванні часу.

Через травму Бущан не зможе взяти участь у найближчих поєдинках Динамо в чемпіонаті та єврокубках, а також допомогти збірній України в матчах Ліги націй восени.

Перший номер Динамо у всіх турнірах відіграв дев'ять поєдинків, в яких пропустив 15 м'ячів та двічі зберіг ворота у недоторканності.

Нагадаємо, вчорашній поєдинок Фенербахче - Динамо завершився поразкою динамівців в Стамбулі з рахунком 1:2. Кияни вперше у своїй історії програли Фенербахче в семи очних зустрічах.