Бєдняков пожартував у коментарях під фото Зінченка: український футболіст опублікував знімок з легендою Арсеналу

Переглядів 943
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Бєдняков пожартував у коментарях під фото Зінченка: український футболіст опублікував знімок з легендою Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: Google
Український гравець Арсеналу Олександр Зінченко запостив у себе в інстаграмі спільну фотографію з легендарним французьким тренером Арсеном Венгером. Андрій Бєдняков вирішив пожартувати.

Український футболіст Олександр Зінченко після переможного матчу Арсеналу над Вест Гемом сфотографувався з легендарним тренером «канонірів» Арсеном Венгером. Знімок з французьким спеціалістом українець опублікував у себе в інстаграмі і підписав його словами «Жива легенда». У свою чергу, відомий український ведучий Андрій Бєдняков вирішив пожартувати у коментарях до фото та написав «…та Арсен Венгер», маючи на увазі, що «Жива легенда» - це Зінченко. 

Що стосується поєдинку з Вест Гемом, то Арсенал вперше після паузи на час мундіалю зіграв офіційний поєдинок. В рамках 17 туру АПЛ «каноніри» зустрілися на «Емірейтс» з Вест Гемом.

Перший тайм виграли «молотобойці» завдяки голу Саїда Бенрахма з пенальті. Але у другій половині зустрічі Арсенал в період з 53 по 69 хвилину зумів тричі залишити автографи у воротах суперника. Точними ударами відзначилися Букайо Сака, Габріел Мартінеллі та Едвард Нкетіа. Український легіонер «канонірів» Олександр Зінченко з’явився на полі на 73 хвилині, замінивши Кірана Тірні. Результативними діями українець не відзначився, але допоміг своїй команді втримати переможний рахунок 3:1.

Загалом у цьому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал десять матчів, у яких він відзначився одним результативним пасом.

Арсенал після цієї вікторії з 40 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії.

X