«Ца цьому тлі почалися проблеми»: екс-форвард збірної України – про завершення ігрової кар'єри

Переглядів 1092
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Ца цьому тлі почалися проблеми»: екс-форвард збірної України – про завершення ігрової кар'єри
Артем Кравець. Фото: Google
Екс-форвард Динамо та збірної України Артем Кравець розповів, чому він прийняв рішення завершити кар'єру у 33-річному віці.

Кравець, який на початку року оголосив про завершення ігрової кар'єри, розповів про причини, які змусили його ухвалити таке рішення.

«З початком повномасштабного вторгнення мій емоційний стан був дуже важкий. Якби це були хороші умови для гри у футбол: хороші поля, умови для відновлення – то це одна історія. Але коли я приїхав грати в другу турецьку лігу, то там було дуже жорстке поле».

Артем переконаний, що проблеми зі здоров'ям добряче попсували йому кар'єру.

«Ца цьому тлі почалися проблеми, про які я навіть не підозрював. Воно все накопичувалося. І я вирішив, що немає сенсу продовжувати, тому що в мене весь час щось болить, і я не можу дати свій нормальний рівень», – сказав Кравець в ефірі YouTube-каналу SportArena.

  • Кравець є вихованцем Динамо, за першу команду якого він виступав із 2007 до 2013 рр., із 2014 до 2016 рр., із 2017 до 2018 рр., а також у 2020 рр. (144 матчі, 43 голи, 14 асистів).
  • Наприкінці червня Артем пройшов навчання в Центрі ліцензування УАФ та отримав тренерський диплом категорії В, який дає право працювати головним тренером аматорських колективів, а також асистентом головного тренера в командах Першої та Другої ліг.