«Це безумство»: тренер Брентфорда та Ярмолюка оцінив трансфер Мудрика до Челсі за 100 мільйонів євро

Переглядів 626
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це безумство»: тренер Брентфорда та Ярмолюка оцінив трансфер Мудрика до Челсі за 100 мільйонів євро
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик не коштує 100 мільйонів євро. Так вважає Тренер Бретфорда Томас Франк, за який виступає наш український півзахисник Єгор Ярмолюк.

Мудрик учора дебютував за Челсі у виїзному поєдинку 21 туру АПЛ проти Ліверпуля (0:0). Наставник Бернтфорда Томас Франк вважає, що клуб переплатив за вінгера.

«З боку мені здається, що Мудрик – справді добрий гравець, але 100 мільйонів євро – це багато для футболіста, який лише демонструє зачатки потенціалу. На мою думку, це безумство. 

Може, через два роки виявиться, що воно того варте», – наводить слова Франка Sky Sports.

Мудрик у своєму першому матчі за Челсі вийшов на заміну на 55-й хвилині гри і навіть мав гольовий момент, проте після успішних індивідуальних дій не влучив у ворота.

Відмітимо, що влітку 2022 Брентфорд сам цікавився українцем. За інформацією ЗМІ, клуб був готовий запропонувати близько 25 мільйонів євро.

Наступний матч Челсі заплановано на 3 лютого. Це буде домашня гра проти Фулхема у рамках чемпіонату Англії.

Нагадаємо, що трансфер Мудрика коштував Челсі 100 мільйонів євро (70 млн євро відразу і ще 30 млн євро як бонуси). Контракт гравця з Челсі до 2031 року.

Зарплатня Михайла в Челсі становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік. Українець у новій команді гратиме під номером 15.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів за Шахтар, забив десять голів і зробив вісім результативних передач.

X