«Це була одна з його найкращих ігор»: Севідов назвав гравця Динамо, який змінив думку Луческу

Переглядів 2986
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
«Це була одна з його найкращих ігор»: Севідов назвав гравця Динамо, який змінив думку Луческу
Владислав Дубінчак. Фото: Динамо
Колишній головний тренер Карпат та низки інших українських клубів Олександр Севідов назвав футболіста київського Динамо, який у матчі з Арісом змінив думку Мірчі Луческу стосовно себе.

У четвер, 17 серпня, Динамо в Бухаресті обіграло Аріс із рахунком 2:1 (6:5 по пенальті) у матчі-відповідді в рамках третього раунду кваліфікації до Ліги конференцій.

Олександр Севідов поділився думкою щодо гри лівого захисника киян Владислава Дубінчака, відзначивши його з позитивного боку.

«На мій погляд, це була одна з найкращих ігор Дубінчака. Він закрив свій фланг, ще й непогано підключався. Дуже мало було у нього картинних падінь, якими він іноді зловживає.

Зараз він показав себе справжнім бійцем. І я думаю, що після таких ігор у тренера Динамо не виникне сумнівів, хто основний футболіст на лівому фланзі оборони», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • Контракт Дубінчака з Динамо розрахований до 2025 року. Він є вихованцем академії киян.
  • У нинішньому сезоні Владислав прийняв участь у чотирьох матчах команди Луческу, в яких віддав дві результативні передачі.
  • На його рахунку 24 гри за юнацькі та молодіжну збірні України, в яких він забив два голи.
  • Динамо у неділю зустрінеться з Чорноморцем у четвертому турі УПЛ. Початок о 17:00.
  • Вже у четвер, 24 серпня, кияни зіграють перший матч проти Бешикташу у плей-оф раунді відбору до Ліги конференцій. Гра-відповідь пройде 31 серпня.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.