«Це було дуже приємно»: Караваєв розповів, що йому сказав Ярмоленко перед його продовженням контракту з Динамо

Переглядів 8110
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
«Це було дуже приємно»: Караваєв розповів, що йому сказав Ярмоленко перед його продовженням контракту з Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Захисник Динамо Олександр Караваєв, який нещодавно підписав новий контракт з киянами, розповів про дзвінок від Андрія Ярмоленка, що стався перед продовженням угоди.

Олександр Караваєв, який нещодавно продовжив контракт з Динамо розповів про дзвінок від Андрія Ярмоленка перед підписанням угоди з киянами.

«Телефонував Андрій Ярмоленко – було дуже приємно, що хлопці підтримують, хочуть, щоб ми були разом, та раді, що я залишився, звісно, це підбадьорює, як і підтримка та довіра з боку тренерського штабу.

Це теж дуже вагома запорука для здобуття хорошого результату».

Також захисник висловився щодо впливу цього дзвінка на його рішення.

«Це важкий вибір, і кожен сам має прийняти рішення, адже воно впливає на усе подальше життя. Якщо хтось щось нав’язує, це вже буде не твій вибір.

Андрій, навпаки, сказав, що не буде мені нічого радити, але висловив свою думку і ставлення до мене. Ми добре товаришуємо, і він теж сказав, що був би радий, якби я залишився в команді».

Олександр Караваєв (зліва). Фото: ФК Динамо

Караваєв сказав, як відреагував на це.

«Не буду приховувати – для мене це було дуже приємно. Повторюсь, коли відчуваєш підтримку партнерів, тренерського штабу та усіх, хто тебе оточує, звісно, це спонукає постійно досягати хороших результатів.

Будемо у новому сезоні робити усе по-іншому, щоб здобувати лише перемоги».

Футболіст також не оминув тему впливу повернення Ярмоленка на команду.

«Усі молоді гравці, які зараз є у Динамо, мають зрозуміти, що Андрій – проста, добра, чесна та відкрита людина. Всі кажуть – «зірка». Так, він «зірка», можливо, легенда, але при цьому залишається людиною.

Якщо потрібна допомога – завжди допоможе, якщо є питання – завжди відповість, тобто, ніколи не залишить у біді».

Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо

На завершення гравець розповів про мотивацію від повернення легенди клубу.

«Впевнений, повернення Андрія стане для них позитивним імпульсом, адже на його прикладі вони побачать, як потрібно бути професіоналом та порядною людиною.

Він стане для них мотиватором стосовно того, до чого потрібно прагнути, які ставити цілі, щоб піднятися на вершину, де грають такі футболісти, як Андрій Ярмоленко», – сказав Караваєв пресслужбі Динамо.

  • Олександр приєднався до Динамо влітку 2019 року і провів у складі киян уже чотири повноцінних сезони.
  • У складі Динамо Караваєв провів 130 матчів у всіх турнірах, в яких забив чотири голи та віддав 15 результативних передач.
  • Минулого сезону в складі киян захисник провів 30 матчів, в яких забив два голи та три асисти.
  • 33-річний Ярмоленко виступав за Динамо з 2008 по 2017 рік. Футболіст провів у біло-синій футболці 340 матчів, в яких забив 137 м'ячів та віддав 90 асистів.
  • Повідомлялося, що після закінчення контракту Ярмоленко отримає посаду спортивного директора Динамо. Угода українського вінгера з київським клубом діятиме два роки.
  • Динамо за підсумками минулого сезону посіло четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. Команда Мірчі Луческу гратиме у Лізі конференцій УЄФА 2023/24.