«Це було шоком»: Борячук зізнався, що замість Металіста 1925 міг перейти до іншого клубу та назвав причину

Переглядів 5097
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Це було шоком»: Борячук зізнався, що замість Металіста 1925 міг перейти до іншого клубу та назвав причину
Андрій Борячук. Фото: ФК Металіст 1925
Форвард Андрій Борячук, який на початку вересня перейшов із Шахтаря в Металіст 1925 у статусі вільного агента, розповів, що міг не опинитися у харківській команді.

Харківський Металіст 1925 втратив свого основного інвестора і міг припинити існування, одна згодом ця ситуація вирішалася. В ексклюзивному інтерв’ю для «Sport-express.ua» Андрій Борячук сказав, що через це міг відмовитися від переходу і обрати іншу команду.

«Звісно, я вже готувався переходити до іншого клубу. Було невідомо, що буде далі, це неможливо було передбачити. Тому мій трансфер у Металіст 1925 справді міг не відбутися. Але коли з'явився новий інвестор, то все вгамувалося. Сказали, що все добре, і я вирішив підписати контракт на три роки».

Форвард розповів, як відреагував колектив харківського клубу на цю ситуацію. Однак всі видихнули із полегшенням, коли знайшли нового інвестора і, на думку Борячука, Харків заслуговує на гарний футбол. 

«Це було шоком для всіх. Все сталося спонтанно. Багато хто засмутився, коли дізнався про цю новину. Звичайно, всі переживали і ставилися до цього з побоюванням. Головне, що все скінчилося добре. Вважаю, що у Харкові має бути футбол. Пам'ятаю, як я грав за Рух проти Металіста 1925 у Харкові – на стадіоні була чудова атмосфера, вболівальники підтримували команду», — сказав Борячук.

  • Борячук раніше виступав за Металіст 1925 на правах оренди з Шахтаря у першій половині минулого сезону. Тоді він забив м’ячі у восьми матчах за слобожанців.
  • На даний момент Металіст 1925 посідає шосте місце в УПЛ.
  • Наступний матч команда Борячука зіграє із Колосом 24 вересня.